Adresse

Zahrtmannsvej 46
3700 Rønne

Kontakt

61 68 20 47 Peter Lind
56 95 20 47 Autohuset Hovednr.

Åbningstider

Mandag - Fredag 8:00 - 16:00
Lørdag - Søndag efter aftale

Lejebetingelser

Hvor Mange kilometer må jeg kører i lejebilen?
Der er inkluderet 150 km pr. dag i lejeprisen, 100 km pr. dag på varebiler. Kører du mere end det koster det mellem 2,00 og 3,00 kr. pr. km afhængig af biltype. Det vil fremgå af forespørgslen eller online bookingen, hvad prisen er på den pågældende biltype.

Hvad sker der, hvis jeg får en bøde i Lejebilen?
Hvis du får en parkeringsafgift i lejebilen, råder vi dig til selv at betale den. Gør du ikke det, vil bøden blive sendt til os, så betaler vi den, dog mod et gebyr på 375 kr. oven i bøden. 
Hvis du får en fartbøde i lejebilen. bliver den sendt direkte til os, og vi betaler den, dog mod et gebyr på 375 kr. oven i bøden.

Hvilke dæk bliver bilen leveret med?
Bilen leveres med sommerdæk. I vinterperioden er det på de fleste biler muligt at tilkøbe vinterdæk for 75 kr. pr. dag

Kan mine egne forsikringer dække?
Du kan godt være dækket igennem fx dit kreditkort eller evt. din rejseforsikring. Det er dog op til dig selv at undersøge dette. I tilfælde af skade er det også dit eget ansvar at få pengene fra din egen forsikring.

Skal jeg tilkøbe ekstra forsikring til lejebilen?
Kasko og ansvarsforsikring er en del af lejeprisen. Ved skade er der en selvrisiko på kr. 5.625 kr. pr. skade - dette kan reduceret til 1.000 kr. for en skade ved tilkøb at ekstra forsikringer

Kan andre køre i lejebilen?
Der er 1 fører(lejeren) inkluderet i prisen. Der kan tilføjes ligeså mange ekstra fører, som du ønsker, der pålægges dog et gebyr for ekstrafører. Endvidere skal ekstra føreres kørekort altid fremvises ved afhentning og dette skal være i original form - kopier godtages ikke

Online betaling
Du kan ændre og annullerere din booking gratis, blot du informerer os mindst 48 timer før det bestilte afhentningstidspunkt. Ændringer er gratis indtil 48 timer før lejestart (ændringer kan dog betyde at lejeprisen ændre sig). 
Ved annullering mindre end 48 timer før lejestart, vil det forudbetalte lejebeløb blive refunderet, dog vil der blive fratrukket et annulleringsgebyr på 500 kr. 
Hvis du ikke annulerer og ikke afhenter lejebilen på det bestilte tidspunkt, så vil det forudbetalte lejebeløb blive refunderet, dog fratrukket et gebyr på 750 kr. 
Hvis du returnerer lejebilen tidligere end den accepterede lejeperiode, så vil du ikke være berettiget til refusion af evt. ubenyttede lejedage.